Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 15. 13:26, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

Tájékoztatás a közbeszerzési eljárás eredményéről

Tájékoztatás a közbeszerzési eljárás eredményéről

A mai napon megtörtént az „Infrastruktúra-fejlesztés a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, mint egészségpólusban” című fejlesztési projekt kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményhirdetése. A t

A közbeszerzési eljárás során a beérkezett ajánlatok szakszerű és minden részletre kiterjedő áttekintése és bírálata alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés Közbeszerzési Bizottsága meghozta döntését.

A felhívásra az alábbi három ajánlat érkezett:
ZÁÉV-Hérosz Konzorcium
Porr-ARCADOM Konzorcium
„S+K 2011” Konzorcium (STRABAG+Közgép)

A három ajánlat közül az alábbiak érvénytelenek:
ZÁÉV-Hérosz Konzorcium
Porr-ARCADOM Konzorcium

Az érvénytelenség részletes okai a Közbeszerzési Törvény szabályainak megfelelő hirdetmény keretében kerülnek ismertetésre, mely a közzétételt követően megtekinthető a Közbeszerzések Tanácsa honlapján, valamint a www.ted.europa.eu honlapon.

A bírálat alapján az S+K Konzorcium ajánlata bizonyult érvényesnek.

A Közbeszerzési Törvény 92. §. c) pontjára tekintettel a közbeszerzési eljárás eredménytelen.

Az eredménytelenség oka: az egyedüli érvényes ajánlattevő, az összességében legelőnyösebb ajánlatot adó „S+K 2011” Konzorcium” (STRABAG-MML Kft. 9022 Győr, Schwarzenberg u. 8/b.) sem tett az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet összegének megfelelő ajánlatot. Az ajánlatkérő az ajánlati felhívásban 6.619.200.000 Ft-ban adta meg a rendelkezésre álló nettó összeget, amely 778.200.000 Ft-tal alacsonyabb, mint az érvényes ajánlattevő által vállalt nettó ellenszolgáltatás összege.

A fentiekre tekintettel a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az „Infrastruktúra-fejlesztés a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, mint egészségpólusban” című fejlesztési projekt kivitelezőjének kiválasztására új közbeszerzési eljárást fog lefolytatni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

Győr, 2011.02.15.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:45, hétfő | Külföld

A férfiaknak kötelező, a nőknek önkéntes alapú lenne a sorkatonai szolgálat Szerbiában

A férfiak számára 75 napos kötelező sorkatonai szolgálatot vezetnének be Szerbiában, míg a nők önként jelentkezhetnének a kiképzésre - közölte Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök.