Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2010. Február 16. 17:30, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Találkozzunk Győrben! - címmel indít kampányt az önkormányzat

Találkozzunk Győrben! - címmel indít kampányt az önkormányzat

A kezdeményezés célja, hogy fellendüljön a város idegenforgalma. Ezen kívül több tematikus turisztikai csomagot is kidolgoztak a szakemberek, így az ide látogatók ezek közül válasz

Helyi vállalkozók, szállodák, kulturális intézmények fogtak össze azért, hogy fellendüljön Győr idegenforgalma. Az önkormányzattal közösen 4 tematikus összeállítást dolgoztak ki: a turisták a Győrkőc, a Kulináris élvezetek, az Aktív és a Kul-túra elnevezésű csomagok közül választhatnak. Mindegyik több szolgáltatást, például színházi belépőt, élményfürdőzést vagy 3 fogásos vacsorát is tartalmaz. Ugyancsak a turizmus erősödését segíti elő a Találkozzunk Győrben! elnevezésű a kampány.

A keddi konferencián szó volt a négy évszak fesztivál soron következő programjairól is. A tavaszi rendezvénysorozat március 15-én kezdődik. A nemzeti ünnepen a Lippentő Kulturális Egyesület nagyszabású műsorát láthatja a közönség, ezt követően pedig még számos színvonalas program közül választhatnak a győriek.

A nyárnyitó szuperkoncert június 19-én lesz a Dunakapu téren. Idén is lesz Győrkőc fesztivál, barokk esküvő, bornapok és újdonságként most először rendezik meg a Vaskakas nnepi Játékokat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 09:16, péntek | Helyi

A határ túloldalán is tiltakoznak egy vitnyédi menekülttábor ellen

Hans Peter Doskozil burgenlandi kormányzó arról írt bejegyzésében, hogy a média a Deutschkreutzhoz közeli Vitnyéden menekülttáborról kialakításáról számolt be

2024. Szeptember 27. 08:10, péntek | Helyi

Óriási tömeg ünnepelt együtt az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án több ezer ember részvételével zajlott az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont Grand Opening rendezvénye, melyen a résztvevők együtt ünnepelték meg az Élményközpont teljes megújulását.

2024. Szeptember 27. 07:13, péntek | Helyi

Hol folytatják az eddigi városvezetők?

Az utolsó közgyűlést követően biztosan változni fog a városvezetés. Számba vettük, hogy a polgármesterről, illetve az alpolgármesterekről mit lehet tudni a folytatást illetően.

2024. Szeptember 26. 09:16, csütörtök | Helyi

Árvíz után: óriási kár a faanyagban és a vadállományban

Az elmúlt napok, hetek eseményeit meghatározta a többhetes kánikula után érkező Borisz ciklon, majd a nyomában járó árhullám. Akár többezer köbméter faanyagot is elvihetett az ár a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. területéről.