Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Május 01. 14:35, szombat | Sport
Forrás: NSO

Talmácsi biztatóan kezdett Jerezben

Talmácsi biztatóan kezdett Jerezben

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-ben szereplő Talmácsi Gábor a második legjobb időt érte el. A leggyorsabbnak a spanyol Alex Debón bizonyult, aki mintegy fél másodperccel volt jobb Talmács

Az idénynyitó Katari Nagydíjon kilencedik helyen végző Talmácsi a tréning első felében még nem villogott, az edzés vége felé közeledve pedig egyre hátrébb csúszott a rangsorban. Az utolsó percekben viszont megmutatta, hogy vele is kell majd számolni, előbb a hatodik, majd utolsó mért körén a második legjobb időt motorozta.

Az edzést uraló Debónt így sem tudta megközelíteni - a spanyol majdnem fél másodperccel volt jobb nála -, ám az amerikai Kenny Noyes elé be tudott jönni. A katari versenyt megnyerő Soja Tomizava csak a 14. időt futotta.

Mint korábban megírtuk, a MotoGP-ben Casey Stoner, a 125 köbcentiseknél Pol Espargaró volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Az idény során egyébként ezen kívül még három nagydíjat rendeznek Spanyolországban: július 4-én Barcelonában, szeptember 19-én az aragóniai Alcanizban bőgnek fel a motorok, a szezon utolsó futamára pedig Valenciában kerül sor november 7-én.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.