Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Augusztus 15. 07:45, vasárnap | Sport
Forrás: NSO

Talmácsi csak a 16. helyről indulhat Brnóban

Talmácsi csak a 16. helyről indulhat Brnóban

Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es géposztályának szombati időmérő edzésén. A kategória legjobbja a japán Tomizava Soja volt, övé lett az első rajtkocka. A királykategóriában Dani Pedrosa,

 

Talmácsi Gábor egy negyedik és egy hetedik hellyel kezdett a szabadedzéseken Brnóban, így joggal remélhettük, hogy az időmérőn is ott lesz az élbolyban. Első gyors körével (2:06.899) még a második helyen állt, majd sokáig a boxban volt, közben pedig folyamatosan esett vissza. A végén visszajött, de nem tudott javítani, így 16. helyen végzett. Szükség lesz tehát egy jó rajtra a versenyen!

 

Csapattársa, Andrea Iannone az edzés utolsó részében feljött a második helyre, de a japán Tomizavát nem lehetett megfogni. A harmadik helyről Toni Elías rajtolhat, míg a pontversenyben mögötte második Thomas Lüthi csak a 13. pozíciót szerezte meg.

 

A királykategóriában a spanyol Dani Pedrosa indulhat az élről, ez a harmadik pole pozíciója a szezonban. A második helyről meglepetésre az amerikai Ben Spies, míg a harmadikról a pontversenyben vezető spanyol Jorge Lorenzo rajtolhat.

 

A 125-ös kategória edzését a brit Bradley Smith nyerte meg, így az idén először indulhat az élről. Mögötte a spanyol Nicolás Terol, valamint honfitársa, Pol Espargaró végzett. Az előzetes híreknek megfelelően Marc Márquez már részt vett az időmérőn, és a negyedik helyet szerezte meg.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.