Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Április 09. 08:46, hétfő | Bulvár

Tanárnak álltak a modellek

Tanárnak álltak a modellek

Tudhatjuk, hogy Weisz Fanni már egy jó ideje modelliskolában tanít, de idén Szick Petra modell, volt szépségkirálynő is csatlakozott hozzá.

“Az igazság az, hogy már tavaly is volt alkalmam tanítani egy modell suliban, ahol Fanni is szintén tanár volt, de azt abbahagytam időhiány miatt. Idén egy barátnőm Csillag, felkeresett, hogy néhány órán keresztül helyettesítsem őt az óráin, így kerültem ismét a “tanári székbe”.

Mondhatni, hogy amolyan helyettesítő tanár szerepét töltöm be a suliban, de nagyon élvezem, és a gyerekek is. Szuper érzés amikor fiatal leendő modelleknek adod át a több éves tapasztalatod.

Nagyon jó a tanári kar, hisz csupa híres emberektől tanulhatnak a fiatalok pl: Weisz Fanni, Szabó Csillag vagy Polgár Dotti.

A legutóbbi órámra pedig vittem egy sztárvendéget is Sefcsik Dominiket aki a középsuli.hu sorozat egyik főszereplője. Nagy sikere volt a gyerekek körében.”- mesélte Szick Petra

Forrás: vidamcsapat.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).