Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Június 25. 17:30, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Táncold le a kilókat a Galaxyban, Zumba Fitnesszel!

Táncold le a kilókat a Galaxyban, Zumba Fitnesszel!

j mozgás őrület tombol a Galaxy Wellness Clubban! Minden szombaton délelőtt 10 órától teltházas, órán, Futó Károllyal olvasztják a zsírsejteket a Zumba rajongók. Ha egy sz

De mi is az a ZUMBA?

A ZUMBA FITTNESS Latin-Amerikai alapokra épülő, könnyen követhető aerobic forma, ami semmi máshoz nem hasonlítható! Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. szre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit.

A program hatékonysága figyelemreméltó, mert egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások több, mint két legyet ütnek egy csapásra, hiszen nagy számban olvasztják a zsírsejteket, az edzés jelleg miatt pedig fejlődik az állóképesség. Az okosan becsempészett erősítő gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat.

Az edzések után garantált a jókedv, miközben feltöltődsz élettel teli energiával! Hidd el, hogy a Zumba téged is képes megváltoztatni, és segít neked abban, hogy a mozgással kapcsolatos frusztrációidnak végleg búcsút ints!

Mostantól te is kipróbálhatod, és megtapasztalhatod, a Zumbát a Galaxy Wellness Clubban: és azon sem kell csodálkoznod az edzés végén,hogy alig várod majd a következőt, hiszen a mozgás fanatikus rabjává válsz!

www.galaxywellness.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.