Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 11. 09:46, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Tanévzáró - fotókkal, videóval

Tanévzáró - fotókkal, videóval

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója látásukban és mozgásukban korlátozott gyermekeknek oktatta a biztonságos közlekedés alapvető szabályait.

A Győri Rendőrkapitányság néhány évvel ezelőtt arra vállalkozott, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat konduktív csoportjába járó - látásukban és mozgásukban korlátozott - gyermekei részére balesetmegelőzési programot készít. Az idei tanévben, havonta két alkalommal a rendőrök a gyerekek speciális igényeinek megfelelően oktatták a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapvető szabályait.
A kisdiákok közül többen részt vettek azon a megyei rajzpályázaton is, ahol a biztonságos közlekedés témaköréből kellett a pályázóknak elkészíteni munkáikat. A rajzok készítőit a rendőrök megjutalmazták a tanév programjához illeszkedő ajándékokkal: kerékpáros fejvédővel és védőfelszerelésekkel, illetve a láthatóságot segítő tárgyakkal. Az utolsó tanítási napon a gyerekek megmutathatták, hogy mi mindent tanultak az év során, megcsodálhattak egy rendőrautót és egy kerékpáros akadálypályán is végigkerekezhettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.