Városlista
2021. július 28, szerda - Szabolcs

Hírek

2010. Április 06. 14:06, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Tarolt a pusztító vihar

Tarolt a pusztító vihar

Több fát döntött ki hétfőre virradó éjszaka a viharos erejű szél a Dél-Dunántúlon – tudta meg a Független Hírügynökség a régió katasztrófavédelmi ügyeletein.

Somogy megyében Kaposváron, Balatonfenyvesen, Somogyszilen és Csokonyavisontán kellett a tűzoltóknak útra dőlt fákat eltávolítaniuk. Tolna megyében Dombóváron okozott közlekedési problémát egy kidőlt fa: az Arany János téren kellett az utat szabaddá tenniük a tűzoltóknak. Személyi sérülésről és jelentős anyagi kárról nem érkezett bejelentés.(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 28. 14:00, szerda | Belföld

Ritka betegségeket vizsgáló kutatási program zárult le a vidéki orvosegyetemeken

Ritka örökletes betegségek korai felismerését és hatékonyabb terápiáját teszik lehetővé annak a kutatási programnak az eredményei.

2021. Július 28. 11:37, szerda | Belföld

Takarékbank: további drágulásra számítanak az agrárium szereplői

Tovább javultak a magyar agrárium kilátásai, az ágazat helyzetét mérő Takarék AgrárTrend Index értéke kismértékben tovább emelkedett a második negyedévben - közölte a pénzintézet az MTI-vel szerdán.

2021. Július 28. 08:46, szerda | Belföld

Kovács Árpád: Magyarország képes az államadósság csökkentésére

Magyarország képes arra, hogy az államadósságot csökkentse, a GDP-arányos államadósság mutatója az európai uniós átlag alatti

2021. Július 27. 20:46, kedd | Belföld

A Volánbusz 40 zöldautóbusz beszerzésére kötött szerződést

Feltételes szállítási szerződést írt alá 40 Mercedes eCitaro típusú elektromos autóbusz beszerzéséről kedden a Volánbusz Zrt. az Omnibus Hungária Kft. és az INTER TRACTION ELECTRICS Kft.