Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 10. 08:32, hétfő | Belföld

Tatabányai családirtás: Durva részletek derültek ki

Tatabányai családirtás: Durva részletek derültek ki

Szörnyű részletek derültek ki a múlt pénteki tatabányai tragédiáról. A szelíd, családszerető férfiként ismert apa vascsővel esett neki gyermekeinek és feleségének, végül két kisgyerekét megölte, majd magával is végzet.

A szelíd, családszerető férfiként ismert apa, M. Ferenc vascsővel esett neki gyermekeinek és feleségének múlt héten, végül két kisgyerekét megölte, majd magával is végzet. - írja a Bors. A lap újabb részleteket közölt a szörnyű tragédiáról.


Magával is végzett

A 40 éves férfit környezete szelíd, szerető családapának tartotta, aki egyik pillanatról a másikra változott őrjöngő vadállattá. A lap információi szerint

egy vascsövet ragadott, és azzal esett neki 7, illetve 9 éves gyermekeinek. Felesége, Adrienn ezután ért haza, a látványtól földbe gyökerezett a lába, magán kívül sikoltozni kezdett. Ferenc ekkor feleségére is rátámadt a csővel.

Velőt rázó sikollyal rohant az utcára Adrienn, összeesett, ahogy kiért, a szomszédok erre a vérfagyasztó hangra hívták ki a rendőröket – mesélték a lapnak a szomszédok. Mire a rendőrök kiértek, a férfi magával is végzett.
Az anyát mélyaltatásban tartják

A nő Ausztriában élő édesanyja azt mondta, hogy

a veje sohasem volt agresszív. Nem ivott, nem dohányzott, és az asszony arról sem tudott, hogy pszichiátriai kezelés alatt állt volna.

A gyerekek édesanyja azóta is kórházban van, mélyaltatásban tartják. Úgy tudni, felébresztése után sem hagyják magára, anyja azonnal magával viszi Ausztriába.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.