Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. December 09. 08:53, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Tatár Csilla is otthagyta a TV2-őt

Tatár Csilla is otthagyta a TV2-őt

Egy héttel korábban még arról olvashattunk, hogy a Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozott a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget. Tegnap pedig újabb törzsgyökeres műsorvezető, méghozzá Tatár Csilla intett pát a csatornának.

A műsorvezető nő a közelmúltban jelentette be, hogy elválik férjétől Gönczi Gábortól. Tegnap este pedig újra az internet középpontjába került, miszerint távozik a TV2 csatornától. Tatár Csilla egyelőre nem nyilatkozik döntéséről, viszont a TV2 kommunikációs vezetője Koltay Tamás elárulta, hogy megkapták a felmondást és a szerződésben foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadták.

Nem megerősített információk szerint, a műsorvezető nő nagyobb feladatokra vágyott, de a ezt hosszú évek, kemény munkája után sem kapta meg. Többen állítják, hogy az is rosszul esett neki, hogy Ördög Nórát szerződtették a csatornához.

A rajongóknak nem kell aggódniuk, hamarosan újra képernyőn lesz Tatár Csilla. Azt pletykálják, hogy a köztévéhez pártol, méghozzá A Dal műsorvezetőjeként fog debütálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.