Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2016. Május 16. 11:10, hétfő | Helyi
Forrás: Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft.

TAVASZI „BÉBIÖZÖN” A XANTUS JÁNOS ÁLLATKERTBEN.

TAVASZI „BÉBIÖZÖN” A XANTUS JÁNOS ÁLLATKERTBEN.

Az összes nyári program közül talán az egyik legjobb az állatkerti látogatás, különösen akkor, ha tündéri állatkölykök is szaladgálnak a kifutókban.

A győri állatkertben idén is igazi baby boom tartja izgalomban a látogatókat és a gondozókat, szinte nincs olyan hét, hogy ne számolhatnánk be újabb jövevényekről, egy-egy újabb kis „poronytról", amely mindannyiunk örömére megszületik/kikel/előbújik az Állatkertben. Most mutatunk néhány okot, amiért most érdemes felkeresni minket.

Elsőként a sorban, két kis sörényes juh érkezett, majd márciusban az állatkert másik büszkesége Borol, nekünk Bori, a tevecsikó és a két kis szitatunga borjú. Aki a majmokat szereti, az a mókás frizurás csuklyásmajom és az apró huszármajom kölykünket is imádni fogja. A felsorolásból, a három kicsi gyűrűsfarkú maki nem csak azért nem maradhatott ki, mert e sorok szerzőjének most Ők a személyes kedvencei, hanem azért is, mert aki a szemébe néz ennek a három édes koboldtekintetű apróságnak, annak garantáltan azonnal a szívébe lopják magukat.

Az új Ausztrália kifutónkban is közvetlen közelről megcsodálhatják látogatóink a négy fehér kiskenguru első önálló lépéseit, azaz”ugrásait”.

FOGADJÁK A KÉPEKET SZERETETTEL, MAJD HA TEHETIK JÖJJENEK KI, NÉZZÉTEK MEG ŐKET A VALÓSÁGBAN IS!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.