Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Március 24. 11:40, csütörtök | Helyi

Tavaszi közlekedés

Tavaszi közlekedés

Ma kezdődött az iskolákban a tavaszi szünet, ami azt jelenti, hogy a megszokottnál jóval több gyermekre lehet számítani az utakon. A rendőrség emiatt fokozott figyelmet kér az autósoktól.

A jó idő és a húsvét közeledtével még a szokásosnál is nagyobb forgalomra kell számítani.
Március 24-én kezdődik és 29-ig tart idén az iskolákban a tavaszi szünet. Az utakon megnövekszik a gyerekek és a fiatalok száma, ezért a balesetek megelőzésének érdekében, az autósoknak fokozottan kell ügyelniük .
A kerékpárosok ne felejtsék el a láthatósági mellény használatát, a biciklikre szerelt láthatósági eszközök, illetve világítóberendezések felülvizsgálatát, ügyeljenek a KRESZ szabályainak betartására .
A húsvéti ünnepek alatt fokozott ellenőrzésre lehet számítani az utakon, annak érdekében, hogy kiszűrjék az ittas vezetőket, megelőzve az általuk okozott baleseteket. Ne felejtsük el, hogy hazánkban továbbra is "null tolerancia" van érvényben ittasság tekintetében.
Ne hagyjuk, hogy a húsvéti nyuszi elvigye a jogosítványunkat - közlekedjünk fokozott figyelemmel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?