Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Március 29. 12:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

Tavaszi lombtakarítás a lakótelepi zöldterületeken

Tavaszi lombtakarítás a lakótelepi zöldterületeken

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. nagyszámú kézi munkaerő bevonásával végzi a tavaszi lombtakarítási feladatokat városunkban.

A munka során a GYŐR-SZOL Zrt. kiemelten kezeli a lakótelepi zöldterületeket. Lombgyűjtés ott történik, ahol az őszről maradt még falevél. Ilyen helyek lehetnek például a cserjék közötti zöldterületi részek. Ezzel együtt fontos cél a lakótelepi parkolók szegélyei mellett lerakódott anyagok eltávolítása is. A közterületi zöldterületi lomb- és ahol lehetett a parkoló takarítás Gyárvárosban már befejeződött. A program március 26-ától Marcalváros I. és II. városrészekben, március 28-ától a József Attila-lakótelepen és Győr-Szabadhegyen folytatódik. Április első napjaiban következik Adyváros és Nádorváros. Sziget és Újváros városrészekben a „Rom Po Drom” (Cigány az úton) Egyesület, míg a belváros és Révfalu kiemelt parkjaiban a GYŐR-SZOL Zrt. saját dolgozói végzik el a munkát.

A szegélytisztítás megvalósíthatósága érdekében a GYŐR-SZOL Zrt. tisztelettel kéri a gépjármű-tulajdonosokat, hogy a parkolás alkalmával a fenti időpontokat figyelembe véve az útpadka szélét lehetőség szerint hagyják szabadon. Így a meghatározott takarítási feladatok hatékonyan elvégezhetőek. A pontos ütemezésről a média segítségével folyamatosan tájékoztatást kívánunk adni és a szegélytől egy lépés távolság elhagyását kérjük a parkolások során.

A GYŐR-SZOL Zrt. megköszöni az autó tulajdonosok együttműködését.

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!

Címkék: Győr-Szol Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.