Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Április 03. 06:52, kedd | Belföld

Tavaszias időre van kilátás! 21 fok is lehet ma

Tavaszias időre van kilátás! 21 fok is lehet ma

Csapadék nem várható, de erős lehet a szél.

Kedden változóan, főként keleten, északkeleten erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék nem várható. Marad a szeles idő, a Dunántúlon és a középeső országrészben erős, viharos lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet.

Délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán napos és felhős időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem valószínű. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Enyhe lesz a hajnal, majd napközben egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.

Kedden sem lesz front térségünkben, és még száraz időre készülhetünk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, mai pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. A szeles idő miatt ugyanakkor fejfájás, ingerlékenység továbbra is jelentkezhet. Öltözzünk rétegesen, reggel még sokfelé hideg lesz az idő.

Forrás: hvg.hu

Címkék: időjárás, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.