Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Január 10. 07:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Távozók a Győri ETO-tól: Bajzát a DVTK-nál, Zámbó a Haladásnál folytatja?

Távozók a Győri ETO-tól: Bajzát a DVTK-nál, Zámbó a Haladásnál folytatja?

A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVTK új vezetőedzője, Tornyi Barnabás több próbajátékost is tesztelt a héten, de eddig egyetlen futballistával sem kötött szerződ

A lap úgy tudja, megszületett a szóbeli megállapodás a futballistával és klubjával, a Győrrel is, ennek értelmében a 28 éves csatár a DVTK-hoz szerződik.

A megegyezés tényét azonban a Diósgyőr ügyvezetője, Nagy Béla a Nemzeti Sport Online kérdésére nem erősítette meg. Elmondta, a jövő hét elejére várják a győriek végleges válaszát.

Bajzát Péteren kívül Hrepka dám iránt is érdeklődik a DVTK, de megrekedtek a tárgyalások a futballista klubjával, az MTK-val. Hrepka az elmúlt fél évet a Honvédnál töltötte kölcsönben.

Több internetes fórumon megjelent, hogy Zámbó Bence, a Győr utánpótlás válogatott védője a Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását.

A Haladás megerősítette a hírt, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a focistával és jelenlegi klubjával. Megegyeztek, ha nem sikerül külföldre szerződnie, akkor kölcsönben Szombathelyre teszi át székhelyét. Zámbó Bence, ahogy eddigi pályafutása is bizonyítja, a védelem bármelyik posztján bevethető. A futballista és a Szombathelyi Haladás között aláírt szerződés még nincs.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.