Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 05. 11:00, hétfő | Belföld

Taxival próbált drogot szállítani Gyulára egy nő, de nem sikerült neki

Taxival próbált drogot szállítani Gyulára egy nő, de nem sikerült neki

Előbb elrejtette, aztán valamiért Gyulára akart vinni, több, mint egy kiló kábítószert egy nő. A drogot korábban Svájcból csempészte Magyarországra.

A vádirat szerint a nő két éve 1,3 kiló kábítószert hozott Svájcból Magyarországra. A drogot férjével Okányon, házukkal szemben a füves, bokros területen elrejtették.

A nő később a kábítószert Gyulára akarta vinni, ezért taxit rendelt. A sofőrt azonban Sarkadon igazoltatták, ekkor foglalták le a rendőrök a kábítószert.

Később a házaspár otthonában házkutatást tartottak, és többek között a kábítószer mérésére használt digitális mérleget foglaltak le.

Az is kiderült, hogy a nő és a férfi is rendszeresen kábítószereztek.

Mindkettejük ellen vádat emeltek.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.