Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Március 10. 07:56, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Tegnap hivatalosan is elvált Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Tegnap hivatalosan is elvált Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Amikor felröppent a hír, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága válságba került, szinte senki sem hitte, hogy valóban szétválnak útjaik. A bulvársajtó hosszú hónapokig találgatta: vajon tényleg nagy-e a baj, vagy csupán egy s

Bár már egy ideje külön élnek, papíron mindeddig egy pár volt Liptai Claudia és Gesztesi Károly. Bár mindketten megnyíltak már csatornájuk, a TV2 kamerái előtt, nem lehetett tudni, hol tart a válóperük. Egészen tegnapig, amikor is a bíróság hivatalosan is szétválasztotta a színészházaspárt.
Egy hozzájuk közel álló barát szerint a válás békésen, kulturált keretek között zajlott. A felek pedig talán csak most fogták fel, hogy egy fejezet végleg lezárult az életükben: a válás kimondásakor mindketten meghatódtak, sőt könny is szökött mindkettőjük szemébe.
Természetesen Claudia és Gesztesi útja sosem válik el végleg egymástól, hiszen kislányuk, Panka most már örökre összeköti őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.