Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 09. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Teherautóval hajtott a szanatóriumba Tatabányán az 56 éves győri sofőr

Teherautóval hajtott a szanatóriumba Tatabányán az 56 éves győri sofőr

Nagy megdöbbenést okozott egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető...

Nagy megdöbbenést okozott egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető, miután pótkocsis teherautójával behajtott a tatabányai szanatórium területére - számolt be a Kemma.hu.

Már az érkezése sem volt zökkenőmentes, a bejáratnál lévő őrbódé tetejének ütközve jutott be az épület elé, majd a betegek pihenésére szolgáló füves területen a fák közé szorult.

A férfi hátramenetbe kapcsolta a sebváltót, majd gázt adott. Hiába nyomta a gázpedált, a teherautó nem moccant, csak a kerekei pörögtek. Addig próbálkozott, míg az abroncsokat simára koptatta.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket a szanatórium biztonsági őrei értesítettek a „hívatlan vendég" miatt.

A rendőrök megkérdezték a férfitól, mit keres az egészségügyi intézmény területén, választ azonban nem kaptak. Megkérdezték tőle, tudja-e, hogy melyik városban van, mire ő értetlenkedve felelte: persze, hogy tudja, Győrben. Gyorsan kiderült, hogy a félreértés okozója a férfi szervezetében kimutatott nagy mennyiségű alkohol volt.

A férfi ellen ittas járművezetés és anyagi káros baleset okozása miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.