Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Február 26. 07:56, kedd | Belföld

Tele volt droggal az autó, maguktól bevallották

Tele volt droggal az autó, maguktól bevallották

Több mint 1 kiló amfetamint és közel 250 ecstasy tablettát találtak a rendőrök egy autóban, Kozármisleny közelében. Az utasok maguktól bevallották, hogy kábítószert szállítanak.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt folytat nyomozást egy 43 éves kővágószőlősi férfi és egy 24 éves ócsárdi férfi ellen. A KR NNI nyomozóinak felkérésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. február 23-án délután az 57-es számú főúton ellenőriztek egy autót és annak két utasát.

A férfiak elmondták, hogy a kocsi csomagtartójában kábítószer van, ezért a rendőrök átkutatták az autót. A csomagtartóból és az utastérből összesen 1406 gramm kábítószergyanús anyag, valamint körülbelül 250 darab MDMA-gyanús tabletta került elő, amelyet a nyomozók lefoglaltak. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag amfetamin, illetve ecstasy. A megtalált kábítószer feketepiaci értéke több mint kilencmillió forint.

A KR NNI munkatársai a férfiakat előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. A nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja.

Forrás: origo.hu

Címkék: drog, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.