Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2013. Július 21. 15:53, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Telefont rendelt, parfümös üveget kapott

Telefont rendelt, parfümös üveget kapott

Internetes portálon meghirdetett mobiltelefont szeretett volna vásárolni, azonban a várva várt készülék helyett, egy gondosan becsomagolt parfümös üveget kapott.

A 21 éves férfi elmondta, hogy 2013. július 14-én egy internetes portálon találta azt a hirdetést, melyben az eladó egy új mobiltelefont kínált megvételre egy éves garanciával. Miután a megadott telefonszámon felvette a kapcsolatot a hirdetővel, megállapodtak abban, hogy postai utánvéttel fizeti ki a készülék ellenértékét. A csomag pár nappal később meg is érkezett, melyet a fiatalember nagyapja vett át. Amikor a férfi hazaérkezett és kibontotta a küldeményt, megdöbbenve tapasztalta, hogy abban a telefon helyett egy gondosan becsomagolt parfümös üveg van.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság kisebb kárt okozó csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az Internetről történő vásárlások alkalmával mindig nagyon körültekintően járjanak el! A postán érkező küldemények ellenértékét csak postai utánvéttel fizessék ki és a csomagot - lehetőség szerint - a postai alkalmazott előtt bontsák ki és győződjenek meg arról, hogy a megrendelt árut kapták-e meg!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 09:17, hétfő | Helyi

Hagyományos szalagavató az Audi Hungaria Iskolaközpontban

December 1-jén a német-magyar találkozások iskolája a magyar hagyományokhoz híven szalagavató ünnepséggel búcsúztatta a 2023/24-es érettségi évfolyamot.

2023. December 11. 09:16, hétfő | Helyi

Milyen jégvastagságnál biztonságos a szabad vizek jegén tartózkodni?

Elkészült az év utolsó tudáspróbája. Ez a kérdés is szerepel az online teszten.

2023. December 11. 09:09, hétfő | Helyi

Í