Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Április 19. 23:24, szerda | Bulvár

Telekom VOLT Fesztivál: jön a Paramore!

Telekom VOLT Fesztivál: jön a Paramore!

Az európai turné bejelentésével egy időben örömmel adhatunk hírt róla, hogy a 25. Telekom VOLT Fesztiválon headlinerként lép színpadra a Paramore!

A tizenéves alapítók valószínűleg nem is gondolták volna, mekkora karriert futnak majd be. 2004-es indulásuk óta bezsebeltek egy Grammy-díjat,négy nagysikerű lemezzel és sokmilliós rajongótáborral büszkélkedhetnek. Hayley Williams énekesnő és társai jó érzékkel alakították ki sajátosrock-stílusukat, amely néhol punkos, néhol melankolikus, de mindig dallamos és slágeres.

Sikerükhöz nagyban hozzájárult a 2008-as Twilight-film, melynek soundtrackjén két dallal is közreműködtek, a Decode ráadásul egy Grammy-jelölést is begyűjtött. Idehaza rajongók tízezrei évek óta várják a pillanatot, hogy találkozzanak kedvencükkel, ráadásul a mai napon érkezik az ötödik lemezük első beharangozó dala, a Hard Times is. Június 30-án,a Telekom VOLT Fesztivál vendége: a Paramore!

Kevesebb, mint 10 héttel a kapunyitás előtt ezzel teljes a jubileumi VOLT nemzetközi programkínálata. A Paramore napján többek között Pendulumélő koncertjén vehetnek még részt a VOLTosok, de a minden igényt kielégítő kínálatban az Imagine Dragons-szal, Ellie Gouldinggal, Martin Garrix-szel, Fatboy Slimmel, a Years & Years-szel és Jess Glynne-nel is találkozhatunk a közel 200 fellépőt felvonultató eseményen, amelyre 150.000-nélis több vendéget várnak idén Sopronba. A legnagyobb érdeklődés a nyitónapi Linkin Park első magyarországi koncertjét kíséri, mára biztosravehető, hogy erre a napra heteken belül minden jegy elfogy.


Paramore: https://www.youtube.com/watch?v=AEB6ibtdPZc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.