Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 27. 12:54, szerda | Sport
Forrás: MTI

Teltházas lesz Bukarestben a Valcea-Győr

Teltházas lesz Bukarestben a Valcea-Győr

Minden jegy elkelt a Győri Audi ETO KC-Oltchim Valcea női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntő első, bukaresti mérkőzésére.

Az összecsapás első mérkőzését jövő szombaton, helyi idő szerint 18 órakor játsszák a bukaresti sportcsarnokban, amely mintegy 5 ezer férőhelyes.

A Pro Sport című román napilap információi szerint 3283 jegyet a valceai szurkolók vásárolhattak meg, a többi 1855-öt pedig az interneten keresztül értékesítették. Ez utóbbiak kevesebb mint tizenkét óra alatt keltek el annak ellenére, hogy a szurkolók egy része a jegyek borsos árára panaszkodott. A legolcsóbb belépők 50 lejbe (3 450 forint), a legdrágábbak 250 lejbe (17 250 forint) kerültek.

A román klub azért döntött a mérkőzés bukaresti megrendezése mellett, mert a valceai sportcsarnokba csak 3 ezer ember fér be."Örvendünk, hogy eladtunk minden jegyet, de főleg az jelent elégtételt, hogy a valceai szurkolóknak sikerült biztosítani 3200 jegyet, akik bizonyára megtöltötték volna a hazai csarnokunkat, így a hangulat éppen olyan lesz majd, mint Ramnicu Valceán" - mondta Andrei Luca, a román klub alelnöke.

A visszavágó április 11-én, csütörtökön lesz a Veszprém Arénában.

Címkék: eto, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.