Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 12. 13:00, péntek | Külföld

Terence Hill filmmel emlékszik Bud Spencerre

Terence Hill  filmmel emlékszik Bud Spencerre

Me ne vado per un po, azaz Egy időre elmegyek címmel forgat filmet Terence Hill, aki a mozival a 2016 júniusában elhunyt barátjára, Bud Spencerre kíván emlékezni- írja az MTI az olasz sajtóból értesülve.

A 78 éves Terence Hill (Mario Girotti) maga rendezi a filmet, amelyben a főszerepet is ő játssza. A történet egy férfiról szól, aki egy Harley Davidsonnal vág hosszú útnak – Olaszországból Spanyolországba –, hogy közben magára találjon.

"Senki nem tudhatja, hány napja van még hátra. De annyi tervem van még, hogy inkább nem is gondolok erre" – mondta Terence Hill az Il Messaggero nevű olasz lapnak. A filmet a jelenlegi információk szerint tavasszal mutatják majd be az olasz mozikban.

Forrás: index.hu

Fotó: Jorge Guerrero / AFP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.