Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2013. Június 18. 09:34, kedd | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Terhes nőt ütött meg a 4-es villamos vezetője

Terhes nőt ütött meg a 4-es villamos vezetője

Elképesztő eset történt hétfőn este a 4-es villamos vonalán. A villamos előbb majdnem elgázolta a tilos jelzés ellenére szabálytalanul elé lépő nőket, majd a jármű vezetője olyan sokkot kapott, hogy megverte az egyik nőt.

A 4-es villamos este hat óra körül a Mechwart ligettől tartott a Széna tér felé, mikor két nő lépett a jármű el. Igaz, hogy a gyalogátkelőn akartak átmenni, ám a lámpa pirosat mutatott nekik.

A villamosvezető azonnal vészfékezett és sikerült is megállítania a járművet. Mikor a jármű megállt, a vezetője szeme elől eltűnt az egyik nő. Ezért a sofőr kiugrott a fülkéjéből, hogy megnézze, tényleg sikerült-e elkerülni a balesetet. A két rémült nő ekkor már a járdaszigeten állt, sértetlenül. A vezető a BKV szerint valóságos sokkot kapott az átélt pillanatoktól, ezért idegesen veszekedni kezdett a nőkkel, sőt, arcon is ütötte egyiküket.

Cikk folytatása..

Címkék: megverte, , villamos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett