Városlista
2024. augusztus 31, szombat - Erika

Hírek

2010. Február 10. 13:45, szerda | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Terrorizálta családját egy domaszéki férfi

Terrorizálta családját egy domaszéki férfi

Többször is megverte testvéreit és édesanyját az a pszichés zavarokkal küzdő férfi, akit kedden vettek őrizetbe a szegedi rendőrök. Az egyik húgát tavaly nyáron úgy megütötte, hogy annak eltört az orrcsontja. Most édesanyjuk fordult a

A rendőrség kedden szerzett tudomást az esetről. A férfi az édesanyjával és három kishúgával élt egy domaszéki tanyán. A fiatalember nem dolgozott és pszichés problémái is voltak, de nem kezeltette magát. A rendőrségnek azt mondta, ugyan szereti a családját, de a lányok - akik 16, 12 és 3 évesek - többször csúnyán beszéltek vele és idegesítették. Ezért mindhárom húgát többször bántalmazta már. Egyiküket - még 2009 nyarán - olyan súlyosan megütötte, hogy még az orrcsontja is eltört. A férfi többször támadt az édesanyjára is, illetve számos alkalommal fenyegetőzött otthon.

Legutóbb is édesanyja ellen fordult egy korábbi tartozás behajtása miatt. Ő adott ugyanis kölcsön pénzt nevelőapjának temetésére, aminek egy részét szerette volna visszakapni. Mivel az édesanyja nem tudott fizetni, ezért többször megverte, illetve megfenyegette, hogy a lányokat ismét bántani fogja. Az anya ezután fordult a Szegedi Rendőrkapitánysághoz.

A rendőrök a 19 éves férfit előállították, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 08:53, szombat | Kék hírek

A rendőrség azonosította a Groupamában távirányítással füstbombázó férfit

Azonosították azt a férfit, aki az augusztus 17-ei Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen távirányítással bekapcsolt egy zöld füstbombát a Groupama Aréna újpesti szektorában - közölte a rendőrség honlapján pénteken.

2024. Augusztus 21. 14:00, szerda | Kék hírek

HÉTVÉGI ORSZÁGOS ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt öt nap eseményei számokban.

2024. Augusztus 17. 08:19, szombat | Kék hírek

Letartóztatták Kiss László óbudai polgármestert

A Fővárosi Törvényszék közleményben arról tájékoztatott, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte egy polgármester letartóztatását pénteken.

2024. Augusztus 17. 08:10, szombat | Kék hírek

Vádemelési javaslat született a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében

A rendőrség befejezte a szolnoki kalandparkban történt bűncselekmények vizsgálatát, és vádemelési javaslatot lett a Szolnoki Járási Ügyészség felé.