Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Február 03. 13:51, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Terry engedélyt kapott, hogy megmentse a házasságát

Terry engedélyt kapott, hogy megmentse a házasságát

Amennyiben John Terry Dubajba akar repülni, hogy megmentse a házasságát, az Arsenal elleni mérkőzés után engedélyt ad erre Carlo Ancelotti. A Chelsea menedzsere nem érez az öltözőben semmilyen feszültséget, és minél hamarabb túllépne a

John Terryt a Hull City közönsége kedd este kilencven percen át fütyülte. Az ok: a Chelsea kapitánya házasságtörést követett el, ami miatt felesége, Toni fogta az ikreiket, és Dubajba menekült a világ és férje elől. Ha Terry akar, rövidesen utánuk mehet.

„Amennyiben a vasárnapi, Arsenal elleni bajnoki után kimenőt kér tőlem, meg fogja kapni, de ha maradni akar, akkor természetesen játszik majd a jövő heti FA-kupamérkőzésen is a Cardiff-fal szemben" - nyilatkozta a hulli 1-1 után Carlo Ancelotti, a Kékek mestere.

„Ez a dolog azonban csak rám és John Terryre tartozik. Ami mások számára is érdekes, az az, hogy kedd este a tőle megszokott módon kiválóan játszott, nagyszerűen vezényelte a csapatot. De nincs is olyan meccs, hogy ne adna bele apait-anyait."

Újságírói kérdésre Ancelotti elmondta, az öltözői hangulatban semmiféle változás nem állt be, az éppen olyan, mint amilyen a botrányt megelőzően volt.

„Semmi sem tudja elvonni a figyelmünket, minden mérkőzésre maximálisan rákoncentrálunk. A Hull ellen sem volt ez másként, de alkalmanként velünk is előfordul, hogy nem játszunk jól."

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.