Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. November 20. 09:30, szombat | Helyi
Forrás: MRFK Győr

"TEST-ŐR" prevenciós NAP

"TEST-ŐR" prevenciós NAP

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Győr-Moson-Sopron Megyei Kábítószerügyi Egyeztető Fórum támogatásával ma rendezte meg „TEST-ŐR” elnevezésű prevenciós napját. Győrben, a Bartók Béla M

Minden érzékszervre ható előadással, tapasztalati példák bemutatásával, játékokkal, vetélkedővel segítjük a bennük lévő gátak feloldását, a veszélyhelyzetek felismerését és az eredményes reagálást.

A délelőtti előadások között szó esett:

"Drogmentesség vagy függés: hol a határ?"
"Gyermek- és Ifjúsági Mentálhygienes Gondozó - mint segítő pont"
"Buli-drog-erőszak: az elkövetés és áldozattá válás veszélyei"
"Krav Maga interaktív önvédelmi bemutató a fiatalok bevonásával"
"Győri Nemzeti Színház produkciója: Rent c. musical


Az energetizáló élménypedagógiai játékban a résztvevők közös erővel „fújták életre” a SMILE figuráját, amely az együttműködés, együttgondolkodás jelképévé vált ezen a napon.

Ezek után hódította meg a gyermekek figyelmét, nyerte el elismerésüket Klobusitzky György a Rendőrtiszti Főiskola adjunktusa.
Élményszerű discó hangulatotot teremtő (füstgép, fényeffekt, discózene), minden érzékszervre ható drogprevenciós előadásával a fiatalok nyelvén szólt. A kábítószerek mellett a közlekedésbiztonságot, dohányzást és alkoholizmust emelte előadásának középpontjába, s tette mindazt a „legveszélyeztetettebb korosztály” bevonásával, közreműködésével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.