Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 25. 06:48, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Tévesen hirdették ki győztesnek a Black Eyed Peas zenekart

Tévesen hirdették ki győztesnek a Black Eyed Peas zenekart

Franciaország legrangosabb zenei díjkiosztóján szombat este Cannes-ban az amerikai csapatot a legjobb külföldi zenekar kategóriában nevezték meg a legjobbnak, de később kiderült, hogy az elismerés a német Tokio Hotelnek járt volna.

Kifütyülte a díjátadókat a közönség miután kiderült, hogy rossz nevet olvastak fel a gálán. A Black Eyed Peas a legjobb külföldi dal kategóriában valóban nyert az NRJ rádió és a TV1 díjkiosztóján, de az amerikai énekes, Kesha és a francia koreográfus, Kamel Ouali tévesen olvasta fel az ő nevüket a legjobb külföldi csapat kategória győzteseként. Miután senki nem érkezett a színpadra, a díjátadók zavartan elvonultak. Később Ouali visszatért és bocsánatot kért. Azt mondta, hogy a borítékban nem csak a győztes, hanem a jelöltek neve is szerepelt, ezért követte el a hibát.Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.