Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 18. 16:00, szerda | PR
Forrás: InfoGyőr (Varga Alexandra)

The Club, az éjszaka császára!

The Club, az éjszaka császára!

The Club. Elegancia, minőség, stílus, exkluzív környezet. Győr első számú szórakozóhelye, ahol csakis a legjobbat kínálják Neked hetente öt éjszakán és két after partyn keresztül.

Szeretnél hétköznap egy jót bulizni, de sehol semmi? Hétvégén akár reggelig koptatnád a táncparkettet, de sehol egy „afterozós hely”? A megoldás: The Club. A szórakozóhely, ahol minden este más zene szól, ahol nívós, külföldi lemezlovasok „pörgetnek”, s ahol prémium italok és koktélok sokaságából válogathatsz egy pompás, trendi környezetben.

Itt nem lesz „tini-buli”, ez a felnőttek birodalma, akiket nem vár éjfélkor otthon a mama és a papa. Itt nem lesz igénytelen muzsika, de Sean Pault akár megpillanthatod a színpadunkon. Itt nem lesz egyhangúság, de latin ritmusok, funky zenék annál inkább, electric house és R'n'B partyk sokasága vár Rád. Itt nem lesz szürkeség, sem közönségesség, ez az elegancia színhelye. Itt a VIP rész, valóban azt jelenti, ami. A helyiség, ahol Te mindent láthatsz, de Téged… Téged nem láthat senki, ha azt szeretnéd!

A The Clubban ha kedd, akkor „El Ritmo”. Kubai és latin zenékkel kezdheted a heted, ha belépsz Hozzánk. A szerdákat Nálunk csak „Cosmopolitan-ként” emlegetik, s ezen estéken a legjobb R’n’B dalokat hallhatod koktéljaidat szürcsölve. Ha esetleg csütörtökönként kap el a szombat esti-láz, nem gond. Húzd fel a trapéznadrágodat, hiszen érkezik a Disco Express. Péntek, az az a „Silk urban electric house-éj”, ami egészen a reggelbe csúszik át, akár csak a szombatokon. Ekkor pedig egy igazi, látványos, trendi „Vanity party-t” ígér Neked a The Club.

Nem, ez nem csak egy disco Győr szórakozóhelyeinek színes palettáján. A The Club sokkal több. A hely, ahová csak a legmenőbbek léphetnek be!

Április 20-án kitárja kapuit Győr első számú szórakozóhelye, a The Club. Ha igazán „nagy arc” vagy, ott a helyed!

Címkék: Győrben, The Club

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.