Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Május 04. 13:42, péntek | Bulvár

Tillának búcsút intettek

Tillának búcsút intettek

Megújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. Úgy tűnik, Tillának mennie kell.

Idén is lesz Ninja Warrior a TV2-n. A tavalyi évben több mint háromezren jelentkeztek a játékra, így a csatorna úgy döntött, belevág a következő évadba. Már folynak a válogatók. A szerencséseknek, akiket beválogatnak a show-ba, brutálisan nehéz, a tavalyinál is komolyabb pályákkal kell megküzdeniük.

A megújuló műsorhoz azonban új műsorvezető is dukál. A Bors iparági pletykákra hivatkozva közölte, hogy Tillát Stohl András váltja Majka oldalán. A lap úgy tudja, hogy nem azért kell mennie Tillának, mert elégedetlenek voltak vele, hanem mert egy másfajta hangulatú műsort szeretnének a készítők. Ráadásul az is elképzelhető, hogy a Ninja Warrior női műsorvezetője, Mádai Vivien is távozik. A lap úgy tudja, hogy az ő helyét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea veszi át.

A TV2 nem cáfolta a Bors értesüléseit, de nem is erősítette meg azokat. Azt mondták, minden részletet el fognak árulni, ha ott az ideje.

Forrás: life.hu

Kép: Istvan Ruff

Címkék: Ninja Warrior, tilla, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.