Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 03. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Tilos a fürdőzés a győri Aranypart I-en: vizsgálják a víz minőségét

Tilos a fürdőzés a győri Aranypart I-en: vizsgálják a víz minőségét

A győri Aranypart I. szabadstrandot teljesen elárasztotta a Duna az árvíz idején, azóta nem lehet fürdőzni ezen a területen. A nagy melegben azonban itt is sokan megmártóznak. Az NTSZ még vizsg&

Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzője által kiadott határozat értelmében tilos fürödni az Adyvárosi tározó tóban, a József Attila lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó bal partján /volt újvárosi strand területén/, a Bácsai vízáteresztő zsilip környékén /Holt Duna ágban/, a Pinnyédi Híd győri hídfőjénél, a Püspök-erdei átvágás teljes hosszában, Győr-jvárosban a Mákos dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban /Kálvária rész/, a Bácsai bányagödrökben, a Holt Marcalban /Rabkerti tóban/ és a Győrszentiváni volt szabadstrandon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.