Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. Október 14. 07:20, péntek | Helyi
Forrás: Győri Fidelitas

Tisztújítást tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Fidelitas

Tisztújítást tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Fidelitas

A tegnapi napon sajtótájékoztatón számoltak be a Győr-Moson-Sopron Megyei Fidelitas új vezetői a nemrégiben lezajlott tisztújításról és az új vezetés legfőbb célkitűzéseiről.

Fekete Dávid a Győri Fidelitas ügyvezető alelnöke két évre kapott egyhangúlag megbízást a Fidelitas Győr-Moson-Sopron Megyei Választmánya tagjaitól a megyei szervezet vezetésére. Az új elnök elmondta, hogy munkáját három alelnök segíti: Péli Nikoletta a Soproni Fidelitas elnöke a rendezvények szervezéséért, Radnóti Ákos a Győri Fidelitas elnöke a kommunikációért, Szabó-Márk Tamás a Kapuvári Fidelitas elnöke pedig a megyei csoportalakításokért felel.

Fekete Dávid ismertette az új megyei elnökség célkitűzéseit. Eszerint szeretnék a megyei Fidelitas-csoportok aktivitását fokozni különböző rendezvények, programok (szakmai előadások, megyei tábor stb.) szervezésén keresztül. Fontos célkitűzésük, hogy újabb Fidelitas-csoportok alakuljanak a megye településein, ehhez a választókerületi koordinátorok rendszerét kívánják felhasználni. Emellett a megyei elnökség minden tekintetben támogatni kívánja a megyében működő Fidelitas-csoportokat.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az újonnan megválasztott elnökség tagjai a Fidelitas Alapszabálya értelmében tagjai a Fidelitas Országos Választmányának.

A Fidelitas Alapszabálya alapján a Megyei Választmány feladata a megyében működő Fidelitas-csoportok munkájának koordinálása, egymással való kapcsolattartásuk segítése. A Megyei Választmány tagjait a megyében működő Fidelitas-csoportok delegálják meghatározott szabályok szerint.

Címkék: Győri Fidelitas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.