Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 23. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban újra apa lett az akcióhős

Titokban újra apa lett az akcióhős

Senki nem tudott arról, hogy évek óta megint házasságban él Steven Seagal, és még egy gyermeke is született nejétől.

Elég sokat hallani Steven Seagalról a botrányai okán, ám magánélete örömteli eseményeiről nem volt tudomása a világnak. Pedig történt vele egy-két dolog az elmúlt néhány évben - minderre pedig a valóságshowjában derült fény. Az ötvennyolc éves harcművész egyszer csak váratlanul bemutatta legújabb nejét, Elle-t, aki régen az asszisztenseként dolgozott neki. A páros három esztendeje házasodott össze, tavaly pedig született egy közös fiúk is. A tizenhárom hónapos Kunzang teljesen új színt hozott Seagal életébe, és furcsa mód még mosolyt is csalt a kicsi az arcára. Vigyorogni pedig nem igazán láthattuk még a csekély színészi eszközzel megáldott karatést.

Egyesek szerint azonban az egész történet csak álca, és ezzel próbálja kicsit helyrehozni ázsióját az emberek előtt. Az elmúlt időszakban ugyanis több nő is szexuális zaklatással vádolta meg, és emiatt eljárás folyik ellene. Az ál-család elméletet erősíti az is, hogy Seagal a showban azt mondta, hat gyermeke van. Pedig Kunzang a hetedeik biológiai utódja, és van egy adoptált, Tibetben élő fia is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült