Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 28. 08:27, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Tizenkét év börtönre ítélték egy győri prostituált gyilkosát

Tizenkét év börtönre ítélték egy győri prostituált gyilkosát

Tizenkét év börtönre ítélt az első fokon eljáró Győri Járásbíróság csütörtökön egy férfit, aki a vád szerint megfojtott egy prostituáltat tavaly október végén a kisalföldi megyeszékhelyen.

Köszler Ferenc tanácsa emberölésben és kifosztásban marasztalta el a férfit, aki a vallomása szerint csak rá akart ijeszteni a húszas évei elején járó nőre - meg akarta ugyanis tudni tőle, hogy ő vitte-e el több ezer euróját -, és eközben ölte meg.

A vádlott az eljárás során részletes beismerő vallomást tett, ebben egyebek mellett arról beszélt, hogy beleszeretett a Zalaegerszegről Győrbe költözött lányba, akire mintegy tízmillió forintot költött.Szólt arról is: amikor pénzügyi jellegű nézeteltérésüket akarta tisztázni szerelmével, dulakodni kezdtek, és ennek során oltotta ki a nő életét.

Az ügyész bejelentette, hogy tudomásul veszi a döntést, míg a vádlott és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.A férfi tette elkövetése után két hónapig lépcsőházakban, liftaknákban bujkált, és szenteste fogták el a rendőrök, amikor Győrből gyalog a Szigetközbe indult egy ismerőséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.