Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 04. 20:30, szerda | Bulvár

Tízmilliós pert indít Ariana Grande énekesnő

Tízmilliós pert indít Ariana Grande énekesnő

Ariana Grande pert indított a Forever 21 és Riley Rose ellen, mivel jogosulatlanul használták fel az énekesnő nevét is arculatát saját termékeik eladásának növeléséhez – összegzi az ABC News.

Az ABC News által beszerzett bírósági iratok szerint a Los Angeles-i szupersztár legalább tíz millió dolláros (2,9 milliárd forint) kártérítési igényt nyújtott be.

Az amerikai fast-fashion cég korábban megkereste az énekesnőt és együttműködést ajánlott neki még 2019 elején, de Grande visszautasította az ajánlatot, mivel a Forever 21 nem fizette meg az énekesnő által a hírneve után elvárt összeget.

A magántulajdonban lévő Forever 21 elsősorban a 14 és 24 év közötti fiatal nőknek értékesíti termékeit, és mintegy 800 üzlete van a világ 57 országában.

A cég mintegy 30 jogosultatlanul felhasznált képet és videót tett közzé kampánya során a közösségi médiában a periratok szerint. A bizonyítékok között szerepelnek a cég kampányképei, valamint az énekesnőről készült fotók is.

Ariana számos terméket árul weboldalán,így például kalapokat, pulóvereket és zoknikat a Thank U, Next márkanév alatt, ami legutóbbi zenei albumának címe is.

A Forever 21 divatcég mellett a Riley Rose kozmetikai márka is szerepel a periratokban, amelyek szerint „ellopták Grande szellemi tulajdonát és ingyen reklámként felhasználták azt".

Forrás: origo.hu

Kép: Ariana Grande/Twitter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.