Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2019. Szeptember 04. 20:30, szerda | Bulvár

Tízmilliós pert indít Ariana Grande énekesnő

Tízmilliós pert indít Ariana Grande énekesnő

Ariana Grande pert indított a Forever 21 és Riley Rose ellen, mivel jogosulatlanul használták fel az énekesnő nevét is arculatát saját termékeik eladásának növeléséhez – összegzi az ABC News.

Az ABC News által beszerzett bírósági iratok szerint a Los Angeles-i szupersztár legalább tíz millió dolláros (2,9 milliárd forint) kártérítési igényt nyújtott be.

Az amerikai fast-fashion cég korábban megkereste az énekesnőt és együttműködést ajánlott neki még 2019 elején, de Grande visszautasította az ajánlatot, mivel a Forever 21 nem fizette meg az énekesnő által a hírneve után elvárt összeget.

A magántulajdonban lévő Forever 21 elsősorban a 14 és 24 év közötti fiatal nőknek értékesíti termékeit, és mintegy 800 üzlete van a világ 57 országában.

A cég mintegy 30 jogosultatlanul felhasznált képet és videót tett közzé kampánya során a közösségi médiában a periratok szerint. A bizonyítékok között szerepelnek a cég kampányképei, valamint az énekesnőről készült fotók is.

Ariana számos terméket árul weboldalán,így például kalapokat, pulóvereket és zoknikat a Thank U, Next márkanév alatt, ami legutóbbi zenei albumának címe is.

A Forever 21 divatcég mellett a Riley Rose kozmetikai márka is szerepel a periratokban, amelyek szerint „ellopták Grande szellemi tulajdonát és ingyen reklámként felhasználták azt".

Forrás: origo.hu

Kép: Ariana Grande/Twitter

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.