Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. Május 30. 10:25, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Ötkarikás Coop

Ötkarikás Coop

Drukk és hajrá! A Coop üzletlánc 1996 óta arany fokozatú támogatója a magyar olimpiai csapatnak.

Az anyagi támogatáson túl, a cég magát a sportot és az ötkarikás játékokat is népszerűsíti, mégpedig egy országjáró mozgalom segítségével. A "küldjünk közösen egy hajrát" elnevezésű akció a napokban Tétre is ellátogatott, ahol a vállalat vásárlói egy szalagra írt üzenettel jókívánságaikat is elküldhették az olimpikonoknak.

Ismert fellépők, fülbemászó slágerek, vagyis igazi Coop-os buli Téten. No de nem akármilyen eseményre gyűltek össze a településen élők, hanem hogy az üzletlánc segítségével az ötkarikás játékok szereplőinek küldjenek egy közös hajrát. Az országjáró akció elnevezése is ezt a címet viseli, melyet a MOB-al együttműködve immár harmadik alkalommal indított el a Co-op Hungary Zrt., és amelynek célja az olimpiai eszme népszerűsítése, és a hazai csapat buzdítása. A vállalat 1996 óta arany fokozatú főtámogatója a magyar olimpikonoknak, ezért május 2-a és június 15-e között az ország 18 helyszínén rendeznek ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket, ez idő alatt pedig a vásárlók 3000 boltban írhatják fel üzeneteiket a kihelyezett szalagokra, így továbbítva a sportolókhoz jókívánságaikat.

Eddig 107 sportoló kvalifikálta magát a XXX. Nyári Olimpiai Játékokra, a versenyzők pedig kivétel nélkül örülnek a szurkolók bátorításának. A Coop roadshowján éppen ezért maguk az olimpikonok is feltűnnek, hogy személyesen gyűjtsék be a szalagra írt üzeneteket.

A Coop kampány tovább robog, hogy a júniusi eskütételen és csapatgyűlésen az összegyűjtött szalagokat átadja az üzletlánc képviselete a csapatnak. A várhatóan több kilométernyi lobogó aztán az olimpiai faluba kerül, így az indulók minden nap szembesülhetnek a rajongók szeretetével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.

2024. Augusztus 11. 08:13, vasárnap | Helyi

Az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában köszöntötték a Párizsból hazatérő tornászokat

Augusztus 6-án kedden a repülőtérről egyenesen a győri Olimpiai Sportpark tornacsarnokába utaztak a Győri Atlétikai Club tornászai Bácskay Csenge és Mészáros Krisztofer.

2024. Augusztus 11. 07:13, vasárnap | Helyi

Ismét korlátlanul használható a medvei híd

A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az Útinform.

2024. Augusztus 10. 09:10, szombat | Helyi

Tandem-Szem: Ikrény – Párizs kerékpárral

Tandembiciklivel indulnak neki a Tandem-Szem Egyesület tagjai a nagyjából 1700 kilométeres Ikrény-Párizs túrának, hogy a paralimpia megnyitóján részt vehessenek.