Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Július 11. 15:09, hétfő | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Ütköztek, majd elhajtottak… szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ütköztek, majd elhajtottak… szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

2011. július 10-én, dél és fél kettő között közlekedett a Győr-Gyirmóthoz tartozó Achilles park előtti úton a park irányába egy ismeretlen...

2011. július 10-én, dél és fél kettő között közlekedett a Győr-Gyirmóthoz tartozó Achilles park előtti úton a park irányába egy ismeretlen személygépkocsi. Nem tartott kellő oldaltávolságot az úttest szélén szabályosan parkoló Audi mellett, melynek következtében az autó bal elejének ütközött.

Ugyancsak július 10-én, este kilenc órakor történt közlekedési baleset Győrben, a Tesco parkolójában. A parkolóhelyre figyelmetlenül beálló ismeretlen autós járműve bal eső lökhárítójával ütközött a szabályosan várakozó Fiat Puntó jobb oldali hátsó és első ajtajának, valamint első sárvédőjének.

Július négy és nyolcadika között Győrben, az Árpád úton, az okmányiroda előtti parkolóból kanyarodott ki jobbra, nagy ívben, a Czuczor Gergely utca irányába azaz ismereten, fehér színű autós, aki az ott parkoló Renault Clio jobb első ajtajának ütközött.

Személyi sérülés egyik balesetben sem volt. Az okozók mindhárom esetben felelősségvállalás nélkül, adataik hátrahagyása nélkül hajtottak el a baleset helyszínéről.

A Győri Rendőrkapitányság azoknak a szemtanúknak várja a jelentkezését, akik valamely esetről érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, telefonon hivatali időben a 96/520-092; 96/520-094, vagy a 107 ügyeleti számon.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.