Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 18. 17:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Útlezárások az Extrém Motorsport Fesztivál ideje alatt

Útlezárások az Extrém Motorsport Fesztivál ideje alatt

Péntek reggel nyolc órától vasárnap este hét óráig útlezárásra kell számítani Gyárvárosban az Extrém Motorsport Fesztivál programjai miatt.

Teljes útzárra és parkolási tilalomra kell számítani az Ipar utcán a Mártírok utca és Nagysándor József utca kereszteződésének csomópontjáig, illetve a Nagysándor József utcán az Ipar utca és Stadion utca közötti szakaszon. A lezárás augusztus 19-én a 15-ös és a 15A autóbuszjáratokat érinti, ám a korlátozás ellenére a Révai utcából 8 óra 30 perckor induló járat elindulhat. Az ezután induló járatok a Szent István út - Mártírok útja útvonalon közlekednek. A fesztiválra érkezőknek a szervezők a Győri Műjégpálya melletti zöld területen biztosítanak parkolási lehetőséget. A Nagysándor József utca és Ipar utca kereszteződésében a közlekedés folyamatos marad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.