Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2013. Február 06. 19:00, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Több embertől csalt ki pénzt angliai munkalehetőség ígéretével egy veszprémi férfi

Több embertől csalt ki pénzt angliai munkalehetőség ígéretével egy veszprémi férfi

Büntetőeljárást folytat üzletszerűen elkövetett csalás elkövetése miatt a székesfehérvári rendőrkapitányság egy 37 éves veszprémi férfi ellen, aki londoni munkalehetőséget kínálva pénzt csalt ki több embertől - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Németh-Kész Mónika közölte: a már előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított egy apróhirdetésekkel foglalkozó internetes oldalon kínált külföldi munkalehetőséget. A férfi azt állította, hogy egy londoni gyárban 8,20 fontos órabérért munkát tud szerezni.
A jelentkezőktől különböző - 15 és 58 ezer forint közötti - összegeket kért, ezeket át is utalták neki. Ezután a sértetteknek hamis repülőjegyeket küldött elektronikus levélben.
A rendőrök eddig tizenegy sértettet azonosítottak az ország különböző területeiről. Feltételezésük szerint a férfi másokat is megkárosított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús