Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. Július 19. 11:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Több ezer tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi

Több ezer tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi

Több mint 13 ezer darab tojást lopott el munkahelyéről egy zalaapáti férfi, aki egy véletlen rendőri ellenőrzésen bukott le - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

A Zalaapátiban dolgozó körzeti megbízott szerda késő este figyelt fel egy lakatlanul álló háznál pakolászó férfira, akit igazoltatott. A férfi jogszerűen tartózkodott az ingatlanon, azonban az épületben talált harminchét kartondoboz tojással nem tudott elszámolni.
Kiderült, hogy a több mint 13 ezer darab tojás az igazoltatott munkahelyéről, a közeli mezőgazdasági telephelyről származik, és a teli dobozokat engedély nélkül hozta el.
A rendőrség a nagy mennyiségű tojást lefoglalta, majd visszaadta a munkáltatónak. A férfit - aki részletes beismerő vallomás tett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: Bűnügy-lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús