Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Hírek

2020. Március 14. 07:05, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Több milliós értéket lopott, rendőrök fogták el

Több milliós értéket lopott, rendőrök fogták el

A 43 éves férfi egy lakásból antik és egyéb használati tárgyakat, ékszereket, porcelánokat vitt el.

A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen 2020. január 24-én. A feljelentés alapján valaki, egy győri tömbházban található, a tulajdonos által nem használt lakásba, erőszakra utaló nyom nélkül bement, majd onnan különböző antik és egyéb használati tárgyakat, régiségeket lopott el.

A beszerzett információkból, valamint tanúkihallgatásokból a nyomozók megállapították, hogy korábban a lakásban lakó idős asszonyhoz többen is bejártak segíteni. Így került a rendőrök látókörébe a tömbházban lakó 43 éves férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt.

A járőrök K. Rolandot 2020. március 12-én elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt. A gyanúsított lakásában tartott házkutatás során a nyomozók több Herendi és Zsolnay porcelánt, illetve egyéb, a bűncselekmény során eltulajdonított tárgyat foglaltak le.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.