Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Március 25. 11:48, szerda | Bulvár

Több mint 100 ezren látták már: Király Viktor betekintést engedett a stúdiójába is

Több mint 100 ezren látták már: Király Viktor betekintést engedett a stúdiójába is

Kedden este folytatódott a Maradj Otthon! Fesztivál Maradj Otthon Challenge-e. A hétfő esti bejelentkező Király Viktort jelölte meg, így ő beszélt majd egy órát arról, hogyan telnek az otthon töltött napjai.

Szerda délelőtt már majdnem 100 ezren nézték meg Király Viktor kedd esti élő bejelentkezését.

Ő volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának második szereplője, akit előző este Majka hívott ki. A kihívás lényege, hogy minden este más művész, más előadó az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat, és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat. Király Viktor is beszélt arról, miért fontos otthon maradni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében. Emellett már a videó elején elmondta, hogy beviszi a nézőket a stúdiójába, és mutatott párat az eddig kiadatlan zenéiből is.

„Azt kell, hogy mondjam, ijesztő a helyzet, de várjuk a fejleményeket, és várjuk, hogy mi fog ebből kisülni” – mondta a videó elején Király Viktor nézői kérdésre. Aztán a kommenteket folyamatosan író nézők addig kérlelték, hogy a 14. perc körül végül megmutatott néhányat az eddig kiadatlan dalaiból. Király Viktor meg is kérte őket, értékeljék a zenéket, mert szeretné tudni, melyik a legjobb közülük.

Király Viktor DR BRS-t hívta ki, aki szerda este, 19 órakor jelentkezik élőben a fesztivál Facebook-oldalán.

Forrás: origo.hu; Király Viktor Facebook

Kép: atempo.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.