Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Május 01. 08:01, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Több mint 11 millió forint értékben lopott ékszereket

Több mint 11 millió forint értékben lopott ékszereket

A Tolna megyei rendőrök Pest megyei és Fejér megyei kollégáikkal országos koordináció eredményeként fogták el a 26 éves törökbálinti férfit.

Egy dunaföldvári ékszerbolt tulajdonosa tett feljelentést még 2021 karácsonya előtt, mert ismeretlen tettes betört üzletébe, és onnan több mint 11 és fél millió forintnyi értékben lopott el arany- és ezüstékszereket – közölte a rendőrség.

Dunafölvári rendőrök nyomozni kezdtek, és több megyei rendőr-főkapitánysággal közösen országos koordinációt folytattak. Ennek eredményeként április 21-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Érdi Rendőrkapitányság bűnügyi és közrendvédelmi állományával, valamint a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság dunaújvárosi és gárdonyi munkatársaival közösen megszervezett akció során törökbálinti otthonában elfogtak egy 26 éves férfit.

A betörőt gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Ezt követően őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság néhány napja le is tartóztatta.

A 26 éves férfival szemben az ország több pontján folytatnak büntetőeljárást. A nyomozók vizsgálják azt is, hogy voltak-e társai és további bűncselekményekkel összefüggésbe hozható-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.