Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2023. Február 21. 07:15, kedd | Helyi

Több mint 30 millió forintot csalt ki párjától

Több mint 30 millió forintot csalt ki párjától

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben, aki azt állította, hogy halálos beteg, így pedig több, mint 30 millió forintot csalt ki a vele érzelmi kapcsolatban lévő férfitól.

A vádira szerint a jelenleg 47 éves győri nő 2012-ben ismerkedett meg a férfival, párkapcsolat alakult ki közöttük. A férfi már ismeretségük kezdetén megosztotta a nővel, hogy korábban daganatos megbetegedésben szenvedett, de szerencsésen meggyógyult. A nő ezen információhoz kapcsolódva valótlanul azt állította a férfinak, hogy maga is daganatos megbetegedésben szenved.

2013. és 2022. között a nő a betegségére hivatkozással, különböző gyógyszerekre és kezelésekre összesen 30 millió forintot csalt ki a férfitól, akivel párkapcsolatuk már 2016-ban megszakadt, de barátság maradt közöttük. A férfi a munkája miatt 2017. évben külföldre költözött, a kapcsolatot telefonon keresztül tartották.

A nő az összegeket kölcsön jogcímen kérte és valótlanul azt állította, hogy örökségéből, illetőleg testvérével közös spanyolországi nyaralójának nyereségéből fogja azt visszafizetni.

Állításaival ellentétben a nő egészséges, onkológiai kezelésben nem részesült, emellett az általa állított anyagi forrásokkal sosem rendelkezett.

Az ügyészség a nővel szemben jelentős kárt okozó, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat. A bűncselekmény büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 09:16, péntek | Helyi

Újabb forgalmi rend változás lépett életbe a 83-as főúton

Újabb forgalmi rend változás lépett életbe júniustól a 83-as úton Győrnél.

2023. Június 02. 08:15, péntek | Helyi

Az ötletek hétvégéje lesz Győrben

Háromnapos ötletversenyt rendeznek Győrben. A pénteken kezdődő ötödik Ideathonon a résztvevők a jelenben már észlelhető, de igazán a jövőben realizálódó problémák megoldásaira tesznek kísérletet.

2023. Június 02. 07:15, péntek | Helyi

Jó hír az új fizető parkolási övezetben élőknek: elkezdődik a bérletek árának visszatérítése

Fontos közleményt adott ki a Győr-Szol: elkezdik a parkolóbérletek árának visszatérítését Győrben. Ez két ütemben történik az alábbiak szerint:

2023. Június 01. 09:15, csütörtök | Helyi

Legyőzhető a Fradi

Vereséggel kezdte a fővárosban az ETO FC Győr női csapata a Simple női liga döntőjét.