Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Február 11. 17:08, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Több mint egy kilogramm kábítószert találtak egy férfinál

Több mint egy kilogramm kábítószert találtak egy férfinál

Több mint egy kilogramm kábítószert találtak egy Németországban élő magyar állampolgárságú férfi autójának átvizsgálásakor a bűnügyi hatóságok az M1-es autópálya egyik pihenőjénél.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának hétfőn a rendőrség honlapjára feltett közleménye szerint a férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Főigazgatóságának munkatársai közös akció keretében állították meg és igazoltatták az M1-es autópálya egyik, Győrhöz közeli pihenőhelyén. A gépjármű átvizsgálásakor a motorterében egy fekete szigetelőszalaggal körbetekert, 1200 gramm súlyú fehér port tartalmazó csomagot találtak.

A NAV bevetési járőrei a port a helyszínen gyorstesztnek vetették alá és megállapították, hogy az anyag amphetaminszármazék.

Az elfogott embert az NNI nyomozói előállították, gyanúsítottként kihallgatták és - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az NNI kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.