Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 22. 07:03, péntek | Belföld

Több orvos otthagyta a veszprémi kórház érsebészetét

Több orvos otthagyta a veszprémi kórház érsebészetét

Egy főállású és egy részmunkaidős érsebész távozott a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztályáról, ahol információink szerint a hiányzó létszámot helyettesítéssel megoldották.

Így jelenleg öt orvos dolgozik az osztályon. A kórházban a folyamatos ellátást biztosítják.

Dávid Gyula főigazgató megkeresésünkre a történtek kapcsán közölte: a Csolnoky Ferenc Kórház érsebészeti osztálya teljes kapacitással működik a nap 24 órájában és a hét minden napján. A folyamatos ellátást az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően orvosi ügyelettel és érsebészeti készenléti szolgálattal biztosítják.

"Ennélfogva az ellátásokat az elmúlt hónapokban is biztosítottuk, a speciális, emelt szintű ellátást igénylő esetek eddig is és ezután is a megfelelő centrumba kerülnek. A humán erőforrás kérdéseit mind ez idáig megoldottuk" – fogalmazott a főigazgató.

Forrás: veol.hu

Kép: veszpremkukac.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.