Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. December 25. 11:22, szombat | Helyi

Több városban ingyenes a parkolás az ünnepi időszakban

Több városban ingyenes a parkolás az ünnepi időszakban

Budapesten és több vidéki településen is ingyenes a parkolás a legtöbb közterületen az ünnepi időszakban.

Január 3-án 08.00 óráig a budapesti közterületeken díjmentesen lehet parkolni. Ez alól kivételt jelentenek az őrzött parkolóhelyek, valamint a budai Várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpontnál és a Margitsziget északi részén található parkoló, illetve a VIII. kerületi Rákóczi tér alatti mélygarázs.

Több vidéki önkormányzat is ingyenessé tette az év végi időszakra a közterületi parkolást. A közösségi médiában megjelent tájékoztatások szerint az ünnepek alatt ingyen lehet parkolni például Sopronban, Székesfehérváron, Pécsen és Gyöngyösön is.

Győrben így alakul a parkolás
Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói december 24-én szombati díjfizetési rend szerint (I. és a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes), december 27- én, 28-án, 29-én, 30-án és 31-én munkanapi díjfizetési rend szerint (az I. II. és III. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 18 óra között díjköteles a parkolás) vehetőek igénybe. December 25-én, 26-án, valamint január 1-jén és 2- án díjmentesen használhatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.