Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Február 28. 07:42, szerda | Belföld
Forrás: mti

Több vasútvonalon vannak félórás késések

Több vasútvonalon vannak félórás késések

Akár 20-30 perces, de esetenként egyórás késésekre is számítani kell több vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform szerda reggel az MTI-t.

A közlemény szerint a Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon egy váltóállító berendezés hibája miatt nő a vonatok menetideje.

Hasonló műszaki probléma miatt késnek a vonatok a Budapest-Esztergom és a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon is - fűzték hozzá.

Jákó-Nagybajom és Beleg között, Kutas megállónál elromlott a Gyékényesről Kaposvárra tartó személyvonat mozdonya, ezért feltorlódtak a szerelvények a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes vonalon. Ott egyórás késéssel kell számolni.

Az időjárás miatt késnek a vonatok a Szombathely-Csorna-Győr vonalon - írták.

Címkék: , késés, vasút, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.