Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 12. 07:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Több bankban is próbálkozott a rabló

Több bankban is próbálkozott a rabló

Előzetes letartóztatásba helyezte hétfőn a bíróság azt a férfit, akit több rendbeli rablással gyanúsítanak – értesült a HavariaPress.

A nyomozás során kihallgatott tanúk vallomása, valamint a felvételek elemzése alapján április 8-án fogta el a rendőrség Érden egy hotelben azt a pusztazámori férfit, aki több pénzintézetet rabolt ki, illetve kísérelt meg kirabolni. A férfi kihallgatása során beismerte a bűncselekményeket. A 39 éves férfi először március 18-án, a déli órákban ment be egy sóskúti bankba, majd fegyverrel kényszerítette az alkalmazottakat a pénz átadására. Több mint egymillió forinttal távozott, egy sötétzöld, lopott rendszámú Fiat Bravával. Ezután március 31-én, kora délután egy tarjáni pénzintézetbe ment be, ahonnan közel másfél millió forint zsákmánnyal távozott.

Harmadszor április 5-én a főváros XI. kerületében próbált meg kirabolni egy bankot, de ott a biztonsági őr határozott fellépése miatt üres kézzel távozott. Végül április 6-án a délelőtti órákban egy biatorbágyi pénzintézetbe ment be, ahonnan másfél millió forinttal távozott. Személyi sérülés egyik rablás során sem történt, lövés nem dördült. A 39 éves férfit a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte. (pr)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.