Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Május 21. 14:37, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Több öltéssel varrták össze a sportlegenda arcát

Több öltéssel varrták össze a sportlegenda arcát

Lance Armstrongnak nem esett komolyabb baja a Tour of California 5. szakaszán elszenvedett bukást követően. A legcsúnyább sérülése a szeme alatti seb, melyet összevarrtak a kórházban. A hétszeres Tour de France-győztes nyilatkozatából kide

- Nagy pech, hogy ilyen korán fel kellett adnom a versenyt és nem segíthetek Levi-nak, hogy újra nyerjen. Tipikus tömegbukás volt, amikor egy nagy halom bringás lefekszik.

Próbáltam tovább menni, de bedagadt a szemem, nem is láttam tökéletesen, és annyira fájt a könyököm is, hogy nem tudtam volna fogni a kormányt a szakasz hátra lévő részében. Nagyon megkönnyebbültem, hogy kiderült, nem tört el semmim. Néhány napig eltart még a felépülés, de visszaülök a bringára, amilyen hamar csak tudok - mondta Armstrong.


(sporthirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.